CONTACT

Email :
anggunklasik@gmail.com
zulfa.khairi@gmail.com

SMS / Call :
012-9602339 (Zulfa)

Kami beroperasi dari rumah (home based). Jika ingin berjumpa dengan kami, boleh buat temujanji terlebih dahulu, dan lokasi perjumpaan di Seksyen 7, Shah Alam, Selangor.

 

We operate from home. If you want to meet us, feel free to set an appointment. Meeting location is at Section 7, Shah Alam, Selangor.

 

 

211 thoughts on “CONTACT

  1. salam..
    sy berminat nk jd agen dropship.
    tp utk permulaan ni mmg WAJIB kena borong 5pcs dl ker?
    kalau diberi kelonggaran x beli 5pcs 2 then trus jd agen bley x?

  2. Salam…I’m serious abt ur cotton viscose….I’am in Kelantan and hard to get that material….need to get detail from u…

  3. Syria cotton semua warna masih ada ke tuk reseller. Dan kalau nak restock pun masih boleh untuk semua warna? T.kasih

  4. kalo mcm na beli borong 5kain ela utk kegunaan sendiri,mcm mane pulak postage nye ye? lg1 bole x terangkan detail mcmane na pegi kedai yang alamat dekat shah alam tu? landamark cthny..
    tq. 🙂

    • Salam.

      Boleh pilih mana2 yg berkenan kak, minimum 5 psg kain, kami bg harga borong… boleh pilih kain dan isi ORDER FORM. minggu depan insyaAllah byk design baru akan sampai…

      🙂

  5. semua cantik. produk yg tertera, bole saya dapat katalog drp anggun klasik. saya tinggal di jb dan ingin mula niaga kecil kecilan. modal jg tidak kukuh lg. saya ibu tunggal dan ada anak yg masih belajar. saya jg baru behenti kerja. bayaran gaji tidak mengikut akta buruh. maaf saya becerita cuma saya perlu tahu. saya yakin bole menjual produk anggun klasik. t.kasih.

    • katalog yg kami ada, seperti yg tertera di web shj sbb semua gambar mmg kami paparkan di web. jika berminat utk buat katalog, boleh copy gambar dan buat katalog mengikut citarasa sendiri.

      🙂

  6. salam..saya baru bukak web site anggun klasik..saya minat blouse cotton..camne kalau nak beli borong..minimum 20 helai ye..camne nak pilih design dan saiz utk 20 helai tu..atau anggun klasik yang tentukan..

  7. Salam ,saya nk tnya. Berapa harga cincin irma hasmie tu ea? Pm kat email saya .Tq

  8. Salam….sy tertarik dgn cincin yg berukir nama irma & redza…sy ingin tahu jk sy buat tempahan dr tawau sabah..berapa lama proses dia….dan kos tu sepasang cincin sama seperti irma hasmi…atas nama hanna & haiman….

  9. Hai, sy dh bg email tuk tempahan cincin, rase2 blh buat tak ikut bentuk cincin yg sy email kan tu? kalo blh buat brp harga ye?

  10. salam.. nk tanya harga cincin khat jawi liyana syuaib berapa sepasang?batu zirkonia purple..nak tempah camner?

  11. Hi Anggun Klasik, sy berminat menempah 2 utas rantai (ukiran nama) lelaki+perempuan. Dan cincin silver (engrave) juga lelaki+perempuan. Boleh sy tahu berapa kosnya? Thank you.

  12. salam, boleh x klu nk tempah sepasang cincin emas n perak beserta ukiran. then klu gune cincin sendiri utk hantar buat ukiran blh?

  13. As Salam…
    Boleh bagi senarai harga mengikut jenis-jenis cincin?
    Senang saya membuat pilihan bersama keluarga.

  14. assalamualaikum nak tanya harga untuk kod SCR-2021 tapi yang perempuan punya guna material emas putih and lelaki silver.

  15. assalammualaikum…
    nak tnye…
    nak buat cincin tunang ukir nama belah dalam…Cincin belah rotan
    guna material emas kuning…
    ade x….?

    • Waalaikumussalam. Kalau nak buat emas kuning belah rotan, sy suggest beli yg dah siap / ready made di mana2 kedai, sbb kalau nak custom made, mahal sikit… Pastu boleh hantar pd kami utk engrave shj 😉

      Nnt contact kami direct k..

  16. Salam,
    Kalau saya nak hantar untuk engraved cincin saje boleh tak? Satu cincin emas satu lagi cincin perak. Harga engraved berlainan ke kalau tulisan yang nak tulis tu agak panjang?

  17. salam, nk tnya untuk harga cincin L & P.. bertulisan jawi & batu berwarna hijau.. berapa ye… design cincin (Cincin SHAMS+FATIHAH) (Cincin NIZAM+MAISARAH-1)

  18. Salam… bole bg price cincin silver n white gold plated… sy nk vinvin yg same dedign dgn irma hasmie. Tq…

  19. Salam…saya nak design cincin wedding sama mcm irma hasmie n husband die tu bole x?lps tu brape bulan sebelum bole confirm ye?wedding saya insyaallah akan berlangsung hjg tahun 2014. dan berapa harga ya? really hope for your reply soon..thanks ya =)

  20. Salam, saya berminat dengan design cincin AMIR+AZURA. agak2 kalau majlis bulan 8 kena confirm tempah bulan berapa? boleh bagi quote harga sekali tak?

  21. Saya berminat untuk menempah sebentuk cincin silver dengan ukiran nama tulisan rumi boleh tuan bagi senarai harga untuk semua koleksi cincin yang tuan ada.
    terima kasih

  22. Hi. Cincin khat silver/platinum utk lelaki berapa ye? Nk tau range harga. Kalau ok ingat nk tempah 🙂

  23. assalamualaikum saya nak tanya berapa harga cincin lelaki yg permata zirkonia scr 10, srm 21 dan scr 60 lelaki. tq

  24. salam..bole sy tahu kalau tempah berapa lama bole siap?sbb sy nk buat utk hantaran bln 12 ni..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s