CINCIN SEPASANG (COUPLE RING) – UNTUK TEMPAHAN (HAND MADE)

Saiz : Mengikut ukuran saiz jari pelanggan
Material : Silver, White Gold, Gold plated
Batu : Permata Zirkonia / Berlian Asli

~~~ Jenis tukangan tangan / Hand made / Custom made ~~~

Tempoh tempahan : 3 – 5 minggu bergantung kepada design

Postage (courier) :
PERCUMA untuk seluruh MALAYSIA

Β 

Advertisements

1,052 thoughts on “CINCIN SEPASANG (COUPLE RING) – UNTUK TEMPAHAN (HAND MADE)

  1. salam, nak tahu price untuk scr-31..boleh engrave x kat dalam cincin ni?kalo price termasuk engrave berapa ye?thanks..

  2. Boleh mintak price list tak? and nak tanya kalau tempah sendiri punya design berapa yee?

    terima kasih

  3. Nak thu harga cincin kod SCR 25, SCR 20 dan SCR 11……
    jika single mcm mne pulak harga ye….

  4. Salam, nak tahu harga bg sepasang cincin tulisan khat silver (L)+ white gold (p) yang ada batu zirkonia, tq

  5. plis emailkan harga untuk scr 32.. kalo boleh nk engrave nama sekali.. mterial silver n berlian asli.. thanks

  6. Assalamualaikum.. Tolong emailkan detail
    HARGA, SAIZ, TEMPAHAN NAMA untuk cincin kod SCR-32.. Terima kasih πŸ™‚

  7. salam.. td sy ada msg.. sy nak tao harga scr 26, scr 2021, scr 21.. & nak tao harga cincin utk L je..

  8. Salam..nak tanya, untuk scr26 dan scr17 tu berapa harga kalau sekali dengan khat? Just nak tau anggaran kasar.. Terima kasih

  9. Salam..nak tanya budget harga untuk scr 26,21 dan 17? nak anggaran kasar berapa..terima kasih

  10. Salam tuan,puan
    Saya nk bertanya berkenaan dgn Cincin model SCR-35,34,33.
    1) batu zamrud saya sediakan sendiri Utk Cincin laki2.
    2) untuk Cincin perempuan saya nk Emas & berlian
    3)sepasang Cincin Ada ukiran Nama.
    saya nk survey untuk Cincin perkhawinan saya. IN SYA ALLAH. Terima kasih
    Salam

  11. nk taw harga bg cincin scr 30 scr 21 bpe yeh??? klu salah satu design cincin nk tukr blh???klu cincin perempn tukr ke mas putih bpe hrg yeh???

  12. Assalamualaikum..

    Bpe ye harga utk SCR 38, 29, 19 dan 11?

    Couple ring ni silver utk laki dan white gold utk perempuan atau dua2 white gold?

    Thanks

    • maaf, boleh bg specific design? budget berapa ye? sy nak kena tahu material apa yg nak dibuat, design mana, saiz jari berapa, batu apa… lebih mudah kalau sy tahu budget…

  13. Salam
    Nk tny
    Y scr-36
    Y mana laki y mn pmpn
    Kalo y pmpn…bleh bt white gold
    Y laki silver
    Bape harga ye?

  14. Salam.. boleh pm pd saya harga?
    saya da email pada Anggun Klasik soalan saya..
    check email ya.. tq..

  15. Assalam kak..klu sy nk tempah ikut design sendiri bleh ke?utk couple..slalu bpe harga yea?blh sent kt email plz..tq

  16. Nk tny scr 39 sepasang berapa?? Material apa?? Kalau perempuan shja berapa?? Blh tmbah ukir nma sebelah dlm cincin? Hrga kira mcm mna?

  17. Salam. Boleh saya tahu harga sepasang cincin yang ada ukiran nama untuk design scr 29 , 28 fan 26?