CINCIN PERAK KHAT JAWI – UNTUK TEMPAHAN (HAND MADE)

Saiz : Mengikut ukuran saiz jari pelanggan
Material : Silver, White Gold, Gold plated
Batu : Permata Zirkonia / Berlian Asli

Ukiran nama : Dibuat di kedua2 sisi cincin. Pilihan nama hendaklah seringkas mungkinΒ 

~~~ Jenis tukangan tangan / Hand made / Custom made ~~~

Tempoh tempahan : 3 – 8 minggu bergantung kepada design

Postage (courier) :
PERCUMA untuk seluruh MALAYSIA

*** Anda boleh berikan kepada kami design yang anda inginkan untuk kami buatΒ 

Advertisements

565 thoughts on “CINCIN PERAK KHAT JAWI – UNTUK TEMPAHAN (HAND MADE)

  1. Salam…cincin ijab dan kabul brap harga dia ek?ada list gmbr dan senarai harga untuk semua bentuk cincin x?jika ada,boleh x sendkn..tq

  2. boley saya tahu harga cincin utk setiap design x? berminat dgn material white gold and silver, untuk sepasang. terima kasih

  3. Berminat dgn design umar-misa, duan-hidayah, amin-siti… Nk taw price utk silver, white gold and gold plated. Terima kasih.

  4. boleh saya tau harga untuk setiap design dan adakah ukiran name juga dikenakan bayaran untuk satu huruf jawi?

  5. salam, bagi cincin fakhrin + elna, shah + iydah, berapa kos untuk tempah tanpa permata (permata sendiri) untuk cincin lelaki sahaja. tq.

  6. SALAM, BERMINAT LA DGN DESIGN DI ATAS..SEMUA CANTIK-CANTIK… BERAPA YA HARGA UNTUK CINCIN ZAI & BALKIS, MUS & MAZU…

  7. klu cincin mcm Mus/mazu, junaidah n syam bp ye harga die utk material silver? Satu cincin bp harga? Klu sepasang bp harga? Tq..

  8. salam..Cincin zai n balqis bp ek…? Cincin junaidah tu die ukir khat jugak kan? Kt luar tu…harga die pon sama gak ey…

  9. assalam encik…sy nak tnye cincin ijab & qabul tu brapa RM ye? apa material dia? sy juga nak tau apa beza khat handmade n custom made? tq ye…

  10. Salam…. Boleh saya tau harga untuk jenis mcm misa & umar?n kt mane saya patut contact untuk selanjutnye? Jazakallah..

  11. maaf..sy bertnya lagi.sbb mmg mahu mmbeli cincin drpd saudara/saudari
    berapa utk harga Cincin Kalimah ALLAH dan juga design Cincin RAHMAT+SYAHIDAH(tapi sy mahu harga utk sebentuk cincin sahaja.bukan sepasang)
    Jazakallah ^_^

  12. Hi, berapa charge untuk cincin yg mcm AFIF+AZWA?? & harga untuk sebentuk cincin sahaja lelaki punya yg mcm ( AFIF+AZWA) jugak ??
    Pm me.. Tq..

  13. Tlg bg harga utk design amin – hidayah sepasang berapa? Kalau utk lelaki sahaja berapa pulak?Paling murah untuk sepasang berapa ek kalau belah rotan dan ukir nama je?

  14. harga cincin amir dan siti berapa? if nak order untuk cincin lelaki sahaja berapa? kedai Tuan di sek 7 berhampiran kedai mane?

  15. salam’alaik, kalau cincin lelaki sahaja bernama asmadi+aini tu berapa harganya ye ? pm me please…syukran .

  16. Salam saya nak tanya harga utk cincin2 ni
    Ismail dan haysah
    Ain dan erma
    Arif dan dayang
    Yuzy dan liza
    Azrul dan fiza
    Izad dan aziana
    Insyaallah sy plan jikah 23 march.. sempat x kalu sy nk tmpah

  17. Salam saya nak tanya harga utk cincin2 ni
    Ismail dan haysah
    Ain dan erma
    Arif dan dayang
    Yuzy dan liza
    Azrul dan fiza
    Izad dan aziana
    Insyaallah sy plan nikah 23 march.. sempat x kalu sy nk tmpah

  18. nk tanye harge yang bentuk nye mcm sedare Al +Niza tu.. bape ye sepasang? kalu tempah.. terus pos atau ambil sendiri??

  19. tlg pm harga cincin mcm anuar-wani, afif-azwa, fuad-sarah. klu leh quote kn yg perempuan punya utk white gold skali.. nk compare2 ikut budget. tq

  20. As salam en sy nak tau harga untuk cincin yang patern mcm muz+mazu untuk lelaki punya sahaja, (nama Khairul+aini)

  21. Salam, saya nak tempah untuk cincin perak (1 unit)
    – size 17/18 (nanti reconfirm)
    – nak engrave kedua2 sisi, yuazha & nadira. (yuazha tu cara sebutan dia, yu-az-ha)
    – nak design and colour batu mcm design amir+siti

    sila emailkan harga and nak deposit ke? saya nak cincin tu 1/5/2013

  22. Salam,
    saya nak request harga untuk design amir+siti (1 unit lelaki sahaja)
    – size cincin 17
    – ukiran nama Yuazha & Nadira (sebutan Yu-Az-ha)
    – engrave tarikh nikah bhgn dlm cincin (31.05.2013)
    tq

  23. salam sepasang cincin nie berpe ye? EZWAN+ATIQAH-1 , TOMO+SARAH, serta FAKHRIN+ELNA dengan sepasang cincin yg ada di cover photo saudara yg warne hijau..:)

  24. cincin nizam+aini tu berapa..kalu material silver & batu yg sama..agak2 sebelum 20/3/13 bole siap x…mcmana nk buat tempahan

  25. cincin nizam+aini tu berapa..kalu material silver & batu yg sama..agak2 sebelum 20/3/13 bole siap x…mcmana nk buat tempahan. bole saya tahu batu utk cincin amizam+siti tu bole masuk dlm cincin nizam+aini x..kalu sepasang berapa utk: 1. sekali dgn batu 2. kalu tiada batu. mcmana saya nk ukur size jari dgn betul. boleh ka sya buat tempahan online tanpa berjumpa memandangkn sya berada di utara.

  26. Salam….boleh tahu harga utk cincin fakhrul+ainul dan amar+ain?and saya ader send kan email beberapa lagi jenis cincin yg saya minat….

  27. salam,boleh email sy harga cincin yg sama mcm cincin irma & redza? tp cincin lelaki sahaja… tq

  28. Salam.. Blh email sy harga utk cincin firdaus + aminah utk sepasang..tp nama ada 4 huruf je… Tq

  29. Salam sy berminat nak tempah cincin patern sama dgn ismail n haysah,
    Blh pm harga n mcm mn nk oder?

  30. assalamualaikum wbt…
    tolong emelkan sy detail + harga cincin Firdaus + Aminah dan Is + Wida
    Jazakumullahu Khairan Kathira…

  31. Salam..saya nk design atas mcm ZAI + AMMAL tapi design tepi mcm QAYYUM + ZAITUN..tlg pm harga n mcm mna nk order..

  32. nk pilih design mengikut gambr ni saje ker? blh bgi hrga berapa? nk tempah utk husband…=D

  33. As salam
    Nk tau harga kalo sepasang cincin dlm average bper rm?
    Kalau utk cincin lelaki saja bper ye?

  34. assalam..sy nk tnya harga untk tempahan cincin tulisan khat nama di sebelah badan cincin dn dbuat engrave tarikh pernikahan dlm bdn cincin..brapa yer utk sepasang? sya nk buat cincin perak, nama lelaki:faiz, prempuan ‘amirah btu zirkonia wrna hijau..mohon respon..terima kasih..:-)

  35. Ada khidmat penghantaran ke singapura? Saya berminat utk membuat tempahan. Berapa kah anggaran harganya? Terima kasih.

  36. Saya nk cari cincin utk llaki nk bg mse lps nikah nnt. Saya kt puncak alam ni. Bila bleh jumpa utk saya plh design ye?

  37. salam..bleh pn harga cincin lelaki sekiranya sy mahu kod zul+rin tapi nk batu kaler hijau mcm kod hafiz+misha? tq πŸ™‚

  38. salam,boleh sy tahu mcm mn nk tentukan ukuran saiz ye?..boleh pm harga design cincin mcm syuaib & liyana..tq