CINCIN “ENGRAVE” – UNTUK TEMPAHAN

Kami menerima tempahan cincin untuk engrave :

– Tempahan cincin kosong

– Engrave rumi, jawi, nombor, simbol

– Engrave di bahagian luar & dalam cincin

Advertisements

221 thoughts on “CINCIN “ENGRAVE” – UNTUK TEMPAHAN

  1. salam.nak tanya harga Cincin khat jawi HAZMAN + NUZUL? kalau tukar batu zikornia hitam boleh?

  2. bleh emailkan kt sy harga utk stiap tempahan??? dan klau nk engrave name tu satu jenis tulisan biase tu je ke bleh buat??? maksud saya klau nk engrave tulisan jenis lain bleh x???

  3. Saya nak tanye harga tempahan utk tulisan khat jawi tu berapa? Tulisan di sisi cincin.saya dah ade mata cincin.nak tempah perumah shj mcm mne?

  4. Salam,boleh pm sy harga cincin nizan&yatie,asyraf +anom, nadia + fikri.
    Cincin ni semua mmg sudah ade tinggal nak engrave je ke?

  5. Salam,cmne sy nk wt tmphn ye?sy bmnat ngn engrve mohd rafi n nurlizawati..tp sy nk cncn sbntk utk llki shj..blh sp kn bpe lme?n bpe hrgny?

  6. salam. saya berminat dgn design macam cincin sharir tu … blh tak pm harga utk spasang cincin tu 🙂

  7. Salam. berapa harga untuk tempah cincin batu ikat perak (batu sendiri) dan engrave tarikh jawi di bahagian dalam. berapa lama tempoh masa yang diperlukan untuk menyiapkan tempahan ini. Tqvm

  8. pm detail every type of ring, detail untuk tempahan ring kosong, engrave rumi, jawi, nombor, simbol n engrave di bahagian luar & dalam cincin.. harga juga 🙂 tq

  9. salam,pm detail every type of ring, detail untuk tempahan ring kosong, engrave rumi, jawi, nombor, simbol n engrave di bahagian luar & dalam cincin.. harga juga tq

  10. Salam sejahtera,
    boleh bagi senarai harga utk cincin couple tak?dalam anggran berapa ye??

  11. Assalamualaikum…sy nk cincin Nikah,silver/aloi pun okay nak sepasang lelaki perempuan…tapi sy nk yg paling Budjet..belom pikir berapa,tpi dri pihak AnggunKlasik brpe paling minimum??Xkisah batu kecik atau grave ke tak…asalkan ade cincin nikah…Janji Budget murah..

    • Untuk menempah :

      konfemkan design > dptkan ukuran saiz jari > byr deposit 50% > bila dah siap, byr baki > delivey by courier @ pickup

      harga bergantung pd design…

  12. Salam. Sy berminat nk tempah cincin kosong ngan engrave jawi sepasang saiz 14 n 11. Berapa harganye? Terima kasih

    • Waalaikumussalam

      cincin design mcmana yg awk nak buat ye? engrave ni hanya optional, ada sesetengah customer xnak engrave apa2 pun… atau kalau awk ada cincin sendiri dan nak buat engrave shj pun boleh

  13. owh sy trlupa.. sy kalo bleh nk cincin kosong, engrave bhgian dlm.. kira snarai harga bg cincin yg sy spesifik tu r..hee… trima kasih

  14. Salam, bole tolong send cost utk set engagement ring x?Yg bole engrave nama.. N brapa lma masa utk siap ya? Thanks so much.

  15. Blh sya thu klau hnya utk sbentuk shj cincin brpa ye..?

    Design cincin normi hani..
    Dan nk thu design cncin yg plg murah bpe ye..utk jns silver shj….

    Terima kasih

  16. salam, nak tanya kalau design Engrave Normi Hani brapa ye, kalau hanya sebentuk…
    boleh suggestkn utk yg plg murah tak 🙂

    tq,

  17. Saya berminat dgn kesemua cincin perak di atas. Anggun dan cantik designnya. Kalau boleh berikan senarai harga dan nyatakan sesuai utk lelaki dan perempuan. Niah dihati hendak buat 1 keluarga dan ikatan permata simpanan.

    • Salam

      harga bergantung design, material, engraving, saiz, permata. lain customer lain pilihannya, jd kena bg detail semua maklumat tersebut utk tahu harga detail. roughly sepasang RM300-4000. Lebih mudah jika tuan sertakan design mama yg berkenan, berapa budget, nnt kita discuss. Boleh terus wassap saya, 0129602339.

      🙂

  18. nak tempah couple ring dengan engrave nama kat dalam,
    how much ya and how the procedure?
    nak tempah online boleh?

  19. Nak tanya harga cincin syifaa dan farouq dgn engrave 9huruf?berapa ketebalan cincin?kalau nak order,berapa lama boleh siap?

  20. salam, untuk cincin design Cincin MUSA+NAWWAR-2 tpi kosong tanpa permata dan individu bersama dengan 9 huruf jawi berapa harga ya? terima kasih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s