CINCIN PERAK (SILVER RING) – UNTUK TEMPAHAN (HAND MADE)

Saiz : Mengikut ukuran saiz jari pelanggan
Material : Silver, Silver sadur emas putih, emas putih, emas kuning
Batu : Permata Zirkonia / Berlian Asli 

~~~ Jenis tukangan tangan / Hand made / Custom made ~~~

Tempoh tempahan : 3 – 7 minggu bergantung kepada design

Postage (courier) :
PERCUMA untuk seluruh MALAYSIA

*** Gambar adalah untuk rujukan tukangan. Gambar sebenar berkemungkinan 90-95% dari rupa seperti didalam gambar.

*** Anda boleh berikan kepada kami design yang anda inginkan untuk kami buat 

1,040 thoughts on “CINCIN PERAK (SILVER RING) – UNTUK TEMPAHAN (HAND MADE)

  1. nak tanya.. kalau cincin macam irma hasmie, itu jenis ape ye?…
    batu tu batu sendiri ke?..
    tulisan jawi pun boleh ye?

  2. sy nk tanya..jenis cincin sepasang mcm erma tu..tp pakai batu delima serani..berapa harganye ea..

  3. assalam zulfa. i liana yg call u tadi. i have called my fiancee and he agreed, we would like to proceed with irma’s design. insyaAllah by next week i’ll give u the deposit

    • ada, tp kedai utk brgn textile kami… utk cincin ni kami jual online… nak cincin lelaki jenis mcmana? yg simple? cincin irma hasmie tu cantik, ada tulisan khat nama…

  4. harga yang mcm irma tu berapa sepasang lelaki n perempuan? berapa lama tempahan boleh siap y mcm tu?

  5. Saya nak order cincin mcm irma hasmie sepasang siap ade tulisan khat.berape harga ye

    • kami tgh nak collect design utk lelaki… tp yg sedia ada ni, ada sesetengahnya sesuai juga utk lelaki.. atau jika ada design sendiri, boleh emailkan pd kami :)

    • salam.

      kami tgh nak collect design utk lelaki… tp yg sedia ada ni, ada sesetengahnya sesuai juga utk lelaki.. atau jika ada design sendiri, boleh emailkan pd kami
      :)

  6. salam, kalau nk order cm irma hasmie 2 cmne eh,tp batu dia warna lain..berapa kalau spasang?
    tq

  7. assalamualaikum sis..nak tanye bape kos utk cincin same like irma hasmie…siap ngan batu sekali…sekali ngan name jawi

  8. salam. Sy nak tempah cincin kahwin mcm irma hasmie yg ada tulisan jawi tu mcm mna? Harga brp ya? Tp sy xda batu.. Cmna?

  9. salam,boleh emailkan saya harga cincin macam irma tu dah cos skali nak tukar warna batu . tq :)

  10. salam…mcm berkenan kat cincin ni…Kod : SRB-5 cincin ni sesuai untuk lelaki kan..hehe…klu nk buat tempahan cne ye..:)

  11. salam..
    saya berminat untuk tempah cincin macam irma.. selain batu berwarna biru, ada warna lain? minta pihak anggunklasik bagi saya full detail.. saya nak sepasang dengan suami.. juga minta bagi sebut harga.. terima kasih….

  12. slm.. tlg hantar harga utk cincin spt irma hasmie.. sy berkenan sgt sbb ada tulisan jawi 2…

  13. salam….utk tempahan cincin irma tu,bpe price nye n klo mau order,bpe lame bley siap ye..?

  14. salam..bleh tlg email harga cncn erma n reza y ada ukiran jawi 2..cncn shja..btu sy cri sndri insyaAllah..:)

  15. saya nak tahu yang macam irma hasmi tu berapa harga dia ek?
    kalau ada design lain yg sepasang pun boleh inbox skali bersama harga.
    kalau blh nk yang ada design tulisan jawi
    tq

  16. blh pm harga untuk cincin irma & redza tu… siap gan tlisan jawi kan… sy nak harga untk sepasang

  17. assalammualaikum…blh pm hrga utk cincin irma & redza tue x?selain dari design tue da lg x design len??

  18. salam…boleh sy tahu brape harganya untuk sepasang cincin irma dan redza ukiran khat tu?…email kepada sy ya..thanks

  19. salam,

    nak tau harga utk cincin lelaki size 25 brape ye? price utk design plain dan juge design yg ade batu. kalau nak order mcm mane? thanks.

  20. Kkod SCR-21….KLU tukar batu biru….diamon keliling tue xde….howmuch?? Klu tulis nama di bahagian dlm cincin boleh??

  21. salam… leh x nk tw hrga cincin..ikut harga saiz jari ke? cincin irma 2 brape ekk…lau nk design cmtu…leh order bpe mggu siap…lau ambk 3 cincin ad discount x??

  22. salam..sy pn nk tau hrge bgi cincin mcm irma&redza bley??

    Klu bley sertakn jgk alamat pnuh kedai..spaya dpt sy ke sana nnt..tq..

    A.s.a.p

  23. Pingback: Cincin Azam + Atun | anggunklasik

  24. askum
    saya nak tny kalo rantai silver yg nama hand made 2 brape ye?then labuh rantainya brape?
    lagi 1 ad x jual cincin silver prmpn yg simple n murah dlm 200 kebawah…

  25. Pingback: Cincin Lan + Nurul | anggunklasik

  26. kalau cincin sabrani (lelaki) diperbuat dr apa? batu permata jenis apa?n boleh ke kalau tidak bt tulisan jawi?

  27. tolong email harga utk cincin srm2 srm 6 srm 3 & cincin sabrani…nak tukar batu hitam… & cincin lan+nurul…

  28. Salam,
    Cincin irma pakai batu apa ye?possible x kalau nk batu sama? brp harga dia? kalu nk buat material lain yg cincin perempuan boleh x? yg laki palladium ok dah…

  29. saya mahu menempah cincin untuk lelaki (shj) yg mempunyai pattern sama seperti scr-11 dan scr-22. boleh quote harga tak?

  30. bleh bg details hrga utk scr -11,20,21,23..very nice! N cincin irma n redza,amin n hdyah 2 sme price?? Pm details k.. :-) very interested.

  31. salam…
    nak tnya cincin kod SRB-2 cincin lelaki ke perempuan??
    klu request batu tu color merah blh ke??
    pastu nak tau harga SCR-20 n klu nak tukar batu warna merah harga same atau lain??

    tq

    • Salam. kod SRB-2 utk perempuan, tapi kalau nak dibuat utk lelaki pun boleh, kami lebarkan sikit. nak batu merah, boleh… kaau tukar batu, harga xberubah… nnt sy email ye :)

  32. salam….sy nktau brape hrge cincin khot mcm cincin irma hasmi tu…n mcm mane carenye sy nk tempah???kne ade appoinment ke dr pihak anggun klasik??

  33. Pingback: Cincin Sabrani | anggunklasik

  34. nk tny hrga cincin irma n reza..pasto hrga cincin lelaki adam n atun..material silver kn??bpa lama ye bleh siap kalo tempah??

  35. model scr25 tu cincin sepasang kn ? kalau nk ukir nama kat dlm cincin boleh tak ? silver kn ? lg satu cincin nie senang jage kan ? tak karat kn ? n boleh bgtau tak harge nye,, tme kasih :)

  36. Hi, I nak tau harga sepasang cincin macam irma hasmi tu berapa ye? Then, material boleh silver je ke? gold boleh?

  37. salam…sy pn interested jgk nk tau hrga cincin mcm irma hasmie…spsg dgn lelaki pnye…tp blh x utk prmpuan gold n utk lelaki silver…time kasih…:)

  38. salam..boleh x pm harga cincin sepasang scr21? kalau nak ukir nama dalam tulisan jawi pada scr 21 tu boleh x? kalau nak amik lelaki atau perempuan sahaja tok design scr21 siap dengan tulisan jawi tu harganya pula berapa ya?

  39. Salam. Model scr-27 tu pun boleh ukir nama ke? boleh pm harga bagi model scr27 dan scr21 sepasang samada berukir nama atau tanpa ukir nama, juga harga bagi model cincin irma sepasang. Warna batu boleh tukar ke? Terima kasih

  40. salam..saya nk tau harga sepasang dengan ukiran nama dan tanpa ukiran nama untuk tempahan scr 21 / 23 / 24 serta irma punye jugak untuk bley?? terima kasih=)

  41. assalam, klau cincin mcm irma tu brp cost? if utk cincin perempuan guna white gold and cincin llki guna silver, brp estimated price?

  42. assalamu’alaikum, kalau cincin biasa je, i mean silver tapi takde permata and kita nak taruh nama pasangan, berapa ek harga dia?

    • wslm. khalida, boleh tgk contoh di bahagian cincin khat jawi, atau jika ada design sendiri, sketch design yg ada minat, emailkan pd kami.. sbb lain design lain harga… rujuk yg sedia ada pun lebih mudah :)

  43. Salam..sy nak tanya if sy nak tempah cincin yg ada tulis nama mcm irma hasmie tu berapa yer? Sepasang nyer harga:) tq

  44. Salam .. hye saya azie dr kL .. bminat nak th hrga utk cincin silver ( lelaki ) yang bentuknya ada batu & tulisan jawi ,, boleh pm hrga nye x ? tq

  45. sy ada batu anggaran size 1cm x 0.7cm mcm tu.. sy berminat nk buat dlm design seperti scr-28. maksud sy design yg simple & kemas. bole ke? anggaran brp ye harga die?

  46. Assalam nk tanye..harga untuk cincin lelaki. Patent double ring… first ring biase just ukiran biase.then on top of first ring ade 2nd ring. Tapi yg 2nd ring tu bleh rotate + ade batu..bape anggaran n mase untuk siap.

  47. Assalamulaikum
    Saya dari Singapura ingin bertanya jika saya ingin membuat tempahan boleh kah anda buat penghantaran di Singapura?

  48. Salam. nk tnya, brapa ye rate harga untuk cincin src22 (sepasang) dgn src 25? tp untuk lelaki je. pm sy ye. thanx :)

  49. Cincin irma redza + tulisan khat brape ? klu kosong braper?
    Cincin Kate Middleton ?
    Cincin ARIN+ERMA ?
    tq…

  50. Salam puan/cik. Boleh emel pd saya tak harga sepasang cincin SCR-20 dan SCR 21 tu. Boleh tak untuk buat sikit ukiran jawi pada scr 20 dan 21 tu. Dan berapa harga tambahan untuk tambah ukiran nama jawi di situ.

    And one more thing kalau nak ambik by hand di mana ya? atau pos saja yang boleh?
    Thank you :)

  51. as-salam… boleh email sy harga cincin sabrani sepasang berapa? maksud sy 2 bentuk cincin dgn ukiran jawi dicincin…terima kasih

  52. slm. cincin SCR22 sepasang brape? kalau cincin lelaki perak n perempuan emas putih blh x? berlian n tmbah nama bahagian dalam. tq

  53. boleh tlg emailkan saya harga untuk satu cincin lelaki yg simple…just cincin dengan batu nilam sahaja…xnk yg lebar sgt…sbb jarinya kecil cm jari ppuan…

  54. Salam..
    Kalau cincin sepasang (SCR-11) tuh, saya nak untuk lelaki je, boleh x? Brapa harga ye? N kalau saya nak tambah dengan ukiran nama, ada caj tambahan tak? Dan kalau ada, saya nak tau harga cincin tuh termasuk kos ukiran nama tuh.. Thanks..

  55. Salam..bole emelkn harga cincin yg ada tulisan jawi untuk sepasang dan juga jika beli untuk lelaki sahaja..tq

  56. boleh saya taw harga cincin lelaki bertulisan khat tu?yg mcm irma.. Nak tye jugak..jenis ni..yg memg x lunturkan?

  57. Boleh emailkan sy harga untuk cincin silver scr-27 dan scr-28. Saiz 12 dengan batu nilam..dengan tempoh ms nk siap…dengan prosedur pembelian…tq.

  58. Boleh emailkan sy harga untuk cincin sabrani lelaki saiz 28 dengan tempoh masa nk siap…dengan prosedur pembelian…tq.

  59. salam.. pls pm list harga utk cincin berbatu yg boleh custom made tulisan jawi kat tepi2 dia.. interested. tq

  60. salam. saya berkenan cincin scr 11. bole x klu xnk beli sepasang..nak beli utk lelaki jer.. bape rm utk design nie? xder outlet bole pegi tengok ke? tqvm

  61. salam… kalau saya nak minta untuk buatkn cincin boleh? tapi, design yg saya nak tu x da dalam page ni… macam mane yea?

  62. Irma+Redza Ukiran khat jawi berape :) ….rmai yg berminat ye..:) smge murah rezeki saudara…ameenn..

  63. salam… sy ade batu mutiara sabah.. kalo nk buat cncin bpe hrga? pastu bole buat rantai tgn x? gune batu mutiara sabah..

  64. salam..nk tanya kalau cincin sy macam scr-27 untuk lelaki tapi batunya dah hilang..boleh repairkan tambah batu? brapa harga nya dan brapa lama boleh siap?